dinsdag 27 januari 2015

We Gaan!

Zondag 25-01 Goed weerbericht,
Het ziet er naar uit dat we Dinsdag gaan vertrekken, gisteren leek het er al op maar na een weerbericht van vandaag staat de vertrekdatum op dinsdag a.s. vast!
Ondertussen hebben we ook nog wat spulletjes van de Windoversea bij ons aan boord liggen, en met het zoeken voor een mooi plekje, hebben we veel overhoop gehaald en weer goed ingedeeld! 
Wat ons weer goed overzicht en ruimte geeft.. schip is klaar wij zijn klaar, laat maar komen zeggen we  Dinsdag vliegen Mariëlle en Menno Naar Nederland en gooien wij de touwtjes los..
Maar daarvoor hebben we nog even lekker gezellig samen uit eten geweest

Vandaag ( Maandag)  zullen we voorraad gaan halen en alles weer aanvullen. Ook gaan we vandaag maar uitklaren, zodat we niet voor verassingen komen te staan..
Gas wat bijhalen, ook de camping gas doen we maar omruilen.. hij is half vol, maar voor een volle vulling betaal je hier maar Eur 3,50!
Gisteren weer een rumoerige avond, de voorbereidingen voor het carnaval zijn weer in volle gang
Zo ook oefenen ze met regelmaat de optocht zoals gisteravond dus ook het geval was.

Lange stoet met ongelofelijke harde trommels liep door de straten en zo als altijd groeide de stoet bij elke straathoek..  
Maandag bestaat uit voorraad aan vullen, groente wassen Joce gaat nog even voor de eerste paar dagen vooruit koken..

Na 3 keer  heen en weer te hebben gelopen dachten we alles binnen te hebben... en de dag schoot al weer lekker op toen alles een weer plekje had. In de avond de gedachte even op wat anders dan zeilen met een mooi filmpje..
Dinsdag Weerbericht nog steeds goed dus we gaan.
diesel aanvullen, waterladen, haven betalen, geld omwisselen, ansichtkaarten op de bus, klein souvenirtje kopen, stormfok aanslaan, kotterfok aanslaan, hoezen er af.. etc.. etc..
We zullen blij zijn als we varen want dan heb je weer rust..
We houden het blog dagelijks bij via de SSB zender,
We hopen op een stabiele zee..Geen opmerkingen:

Een reactie posten