zondag 9 oktober 2011

09-10-2011

Tollesbury
tussen de bootjes door, als er water is leeft alles
Zaterdag aangekomen in Tollesbury met invaren goed opletten boeitjes en sommige prikken waren wat verwarrend, met enkele hartloppingen van op en neer gaande dieptemeter meerden we aan in een overvolle haven. Dit weekend was er net als in Hoorn een tweede handsbotenmarkt begonnen en in de niet al te grote haven liggen er nu nog een 70 extra boten bij.
We liggen op een plekje naast een motorboot  en heb bijna geen touwtjes nodig.. (word weer leuk om weg te komen).  Maar het is hier wel gezellig en iedereen zit verlegen om een praatje lijkt het wel, en dat is weer het mooie van Engeland wat het zo mooi maakt
De havenmeester zijn hulp pakte onze touwtjes aan en later kwam de Boss himself kennismaken en ons van harte welkom heten in de haven van Tollesbury met alle uitleg van dien. prachtig. en natuurlijk 1000 x excuses voor de volle haven en we hadden weer een discount te pakken.
Vandaag (zondag) een mooie wandeling gemaakt door alle kreken hier, een prachtig mooie omgeving (en weer korte broeken weer)
voor de liefhebbers hier de route:   http://maps.google.nl/maps/ms?msa=0&msid=216276415305018672382.0004aee041106673c0e3b  kijken in google earth (inzoomen) is het mooist en dan zie je ook alle kreken.we zouden een kleintje doen maar zoals gewoonlijk hadden we er weer 17 km opzitten aan het eind van de dag.
Voor de rest is Tollesbury een rustig dorp je kan er krijgen wat je wilt geen winkelstraat of zoiets
maar zeker de moeite waard om langs te gaan  wij komen hier als het kan weer eens terug want er is in de omgeving nog genoeg te zien.
Morgenochtend vertrekken we weer en gaan wat Noord in de river Orwell op
groetjes van ons..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten