dinsdag 11 juni 2013

Rondje Alton Waters

Fietsdag..
We Hadden gisteravond aan boord een mooi rondje op de gps geplaatst zodat we een globale route hebben. En aan de hand daarvan fietsen we maar wat rond, zullen we hier eens in gaan? of die kant op?
We proberen de grotere wegen te vermijden, en dat is ons tot nu toe goed gelukt.
Als we op grotere wegen komen trekken we even zo'n fel gekleurd hesje aan zodat we beter worden gezien. (wel een lekkerder gevoel)
Deze route was erg de moeite waard en zeker een aanrader, ook als je geen fiets aan boord hebt , met de Bus heen en je kunt alle kanten op lopen.. Hier onze route van vandaag ROUTE

Verder wat weerberichtjes opgehaald, ze zijn het allemaal met elkaar eens.
Morgen gaan we op pad richting Nederland er komt een pittig windje aan op woensdag, maar volgens ons programma houden we steeds 10-15 Kn wind.. voor de hardere wind uit! en hij draait steeds met ons mee
vanachter ons rechteroor vandaan!
Eens kijken of hij weer klopt.

Dinsdag, vanmorgen wakker met de volle zon aanwezig,lekker als we die onderweg ook een beetje er bij kunnen houden zou fijn zijn. het broodje in de machine was klaar en een heerlijke geur versprijde zich door de boot.  na eerst lekker te hebben gegeten, gedouched en de boot klaargemaakt.
Gooiden we om 9 uur de touwtjes losAls het zo blijft beloofd het weer een mooi tochtje te worden, dag Engeland.. tot het najaar.
Woensdagmiddag rond een 10 in de ochtend hopen we IJmuiden binnen te lopen
en dan maar snel door dat kanaal heen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten